Forside - Vayuna
Menu

Yoga - Natur - Spa - Wellness

Workshops & Retreats

Ta' med på et af vores yoga og spa events i skønne omgivelser!

Se kommende workshops & retreats

Yoga - Natur - Spa - Wellness

Faste Yogahold

Deltag på et af Vayunas faste yogahold og opnå fysisk og mental velvære

Se hold

Nye events og yogahold fra uge 40, 2023

Om ganske kort tid starter jeg nye yogahold i fantastiske omgivelser hos den helt nye Lucia Care Clinic i hjertet af Odense. Mulighed for tilmelding er lige på trapperne og kommer til at ske gennem Lucia Cares system. Herudover kommer der meget snart nyt om yoga- og forkælelsesevents, hvor du kan tilmelde dig her på siden. Så hold øje løbende. Er du interesseret i en privattime, forløb eller en aftale for din virksomhed så tøv ikke med at tage fat i mig, så vi kan få en snak om dit behov.

Yoga hold
Yoga workshops
vayuna workshops & retreats

Yoga – og forkælelsesevents på Fyn

En workshop eller et retreat med Vayuna er et afbræk fra hverdagen, tid til at finde ro, tid til forkælelse, kvalitetstid med én du holder af – måske “bare” dig selv. Det er yoga, spa, wellness, meditation, natur, dejlig mad og masser af hygge!

Unik yogarejse

Yogarejse til skønne Baden i Sydtyskland

Kom med på en helt unik yogarejse til det skønne vinområde i Baden i Tyskland. Jeg har i samarbejde med skønne Sandra Neelmeyer fra Countrysidebreak arrangeret en yoga- og forkælelsesrejse ud over det sædvanlige. En forlænget weekend med ophold på et smukt wellness-hotel i Baden’s skønne natur, yoga, meditation og vandreture i vinmarkerne og bjergene, samt skønne vinsmagninger med områdets lækre vine. Sandra er opvokset i Baden og kan derved give en helt unik introduktion til området, vinene og maden. Området i bjergene med alle vinstokkene emmer af ro og er et helt oplagt sted for dig, der elsker at koble fra med yoga og fordybelse, men samtidig nyder selvforkælelse og oplevelser med lækker vin og mad.

Vi har netop afhold dette års yogarejse til Sydtyskland. Det var en kæmpe fornøjelse, så vi gentager succesen næste år. Nye datoer og mulighed for tilmelding følger snart.

vayuna yoga

Smidighed, styrke, kropsbevidsthed samt fysisk og mental afspænding er nøgleordene i Vayunas yogatimer.

Du kan opleve både sved på panden, dyb udstrækning af muskler og væv, et smil på læben samt afstresning og ro. Stilarterne er primært hatha/vinyasa og yin yoga. Det betyder, at Vayuna kan tilbyde både yogatimer med et flow, der giver styrke og varme, samt rolige yogatimer med fokus på dybdegående stræk af bindevævet, hvor stillingerne holdes længe. Uanset hvilken form, er der fokus på kropsbevidsthed og den rette brug af kroppen.

“Yoga hos Vayuna giver fantastisk ro og velvære. Det kan klart anbefales”

ANNETTE BEKKER

“Vayuna kan klart anbefales. Hanne leder os på professionel og behagelig vis ind i yogaøvelser og meditation”

Tina Clausen

“Super behagelig og kompetent undervisning. Det er balsam for krop og sjæl”

Kirsten Rasmussen

Naturen er magisk

Naturen er omdrejningspunktet i så meget som muligt af, hvad vi laver. Udendørs yoga, meditation i naturen, mad af naturlige råvarer, gåture mm. fordi naturen kan gøre underværker. I den kan vi mærke jordforbindelsen, at vi er en del af noget større, vi kan indånde frisk luft, tømme hovedet for tanker, blive forkælet med smukke udsigter og meget andet. Uanset om det er det ene eller det andet, kan det være med til at give os fornyet energi!

opskrifter
Morgenmad
Frokost
Aftensmad
Salater
Tilbehør
Kager
snacks
BRød