Menu
Sundhed

Fra PureFoodPassion til Vayuna

Der er gået knap et år siden, jeg besluttede at stoppe salget af mine glutenfri melblandinger.
Siden da har jeg fokuseret på så få ting ad gangen som muligt. Det har været nødvendigt. Jeg havde gennem de sidste par år spændt mig selv så hårdt for arbejdsmæssigt, at hvis jeg ikke skulle brænde helt sammen, så skulle der ændringer til.

En af de første reaktioner der meldte sig efter, jeg tog beslutningen om at lægge produktion og salg af melblandinger ned, var voldsom hovedpine. Én dag i en sådan grad at jeg ikke kunne være alene, men ellers som en næsten konstant generende tilstand over mange uger. Jeg som ellers plejer primært at være ramt på maven og har aldrig døjet med hovedpine. Men når man ikke vil lytte til det ene signal, så må der jo sendes flere… sådan er kroppen jo så snedig.

Jeg gav endelig min krop lov til at slappe lidt af og så kom reaktionen på det, jeg havde udsat den for gennem de seneste år. Det har du måske også selv prøvet indimellem efter travle perioder?!
Det var ikke rigtig en mulighed for mig at trække stikket helt, selvom det nogle dage føltes som det, jeg burde gøre. I stedet koncentrerede jeg mig om at udføre de opgaver, jeg allerede havde forpligtet mig til og kun sætte ganske få nye tiltag i gang. Tiltag der blev valgt udfra om de gav mig energi eller ej – og ellers var fokus at prøve at få ro på. Derfor har der også fortsat været meget stille fra min side, både her på bloggen og iøvrigt.

Jeg har kigget indad og mærket efter for at finde min retning. Nogle dage har det været vanskeligt og andre dage meget ligetil. Men det blev lettere og lettere henad vejen. -Og inderst inde har jeg nok egentlig ikke været i tvivl om, hvad der skulle ske… men processen som indimellem var præget af usikkerhed, har gjort mig skarpere og mere sikker på, de skridt, jeg skulle tage.

Så her på kanten af 2019 har jeg valgt at sige farvel til ‘purefoodpassion’ navnet og samle min virksomhed og fremtidige aktiviteter under navnet ‘Vayuna’. Hvor meget ‘purefoodpassion’ og det koncept, jeg skabte under dette navn end har betyder for mig, så følte jeg ikke, at det kunne rumme min store kærlighed til yoga og de aktiviteter, jeg har bygget op over især det sidste års tid.
Min passion for ren mad er fuldstændig uændret, og derfor kan du også fortsat finde alle mine gamle opskrifter her på siden – nye vil løbende komme til og melblandingerne er erstattet af muligheden for glutenfri bagekurser. Mad-passionen har fundet sin plads i en større sammenhæng med yoga, massage og fokus på at finde sin naturlige styrke i livet.

-Og hvorfor så Vayuna??? Ja, det skal jeg nok fortælle meget mere om i den nærmeste fremtid:-) Jeg håber, du fortsat har lyst til at følge med!

 

 

 

10 Kommentarer

 • gfieyzSworm
  december 19, 2020 at 1:37 pm

  vfyyzSworm

  Svar
 • lovSworm
  december 16, 2020 at 10:00 am

  rjcmvfSworm

  Svar
 • kthefSworm
  december 13, 2020 at 2:14 pm

  PaliunSworm

  Svar
 • fynjyblfSworm
  december 10, 2020 at 1:07 pm

  AnararimSworm

  Svar
 • dkflbvbhfSworm
  november 25, 2020 at 8:47 am

  matveichSworm

  Svar
 • cbkfSworm
  oktober 20, 2020 at 9:48 am

  abkbgrfSworm

  Svar
 • KathrizarSworm
  oktober 8, 2020 at 7:55 am

  sharkSworm

  Svar
 • heczSworm
  oktober 5, 2020 at 7:07 am

  DalarinSworm

  Svar
 • Kirsten Andersen
  januar 3, 2020 at 11:25 am

  Kære Hanne
  Jeg var meget glad for din opskrift på quinotto med kylling. Den var supergod. Har lavet den flere gange. Nu skal jeg lave den igen, men kan ikke finde den. Og jeg kan ikke heller ikke finde en anden opskrift, der ligner. Er din opskrift helt forsvundet? Eller hvor kan jeg finde den?
  Med venlig hilsen
  Kirsten Andersen

  Svar
  • Hanne Rye Petersen
   februar 10, 2020 at 2:35 pm

   Kære Kirsten

   Beklager det sene svar – har netop set dit spørgsmål. Det lyder dejligt, at du har kunnet bruge opskriften. Den burde stadig ligge under opskrifter (og du kan altid søge på en opskrift oppe i søgefeltet i menubjælken). Men jeg har også indsat linket her:
   https://vayuna.dk/quinotto-med-kylling-og-groent/

   God fornøjelse,
   /Hanne 🙂

   Svar

Har du noget på hjerte?