Fyldte portobellosvampe

Portobellosvampe gør det godt som tilbehør i rigtig mange retter, og når de så fyldes med bl.a. gedeost smager de ekstra godt og mætter bedre.

De fyldt portobellosvampe vil også sagtens kunne bruges til en frokost med en lækker salat og f.eks. et stykke surdejsbrød til.

Denne gang fyldte jeg portobellosvampene med gedeost, hakkede pinjekerner og lidt akaciehonning og servede til en steak af oksefilet og bagte rodfrugter. Det smagte SÅ godt. Men som sagt er det et godt bud på en lækker frokost også. Der er et utal af muligheder. 

ingredienser

Til 4 personer:

4 portobellosvampe
100 g gedeost
25 g pinjekerner
ca. 2 tsk akaciehonning
Frisk rosmarin

Fremgangsmåde

Skær stokken ud af svampene og skyl dem rene. Skær gedeosten i skiver og fordele den i svampene. Hak pinjekernerne groft og drys dem ovenpå gedeosten. Fordel herefter akaciehonningen ud over og drys til sidst med lidt hakket frisk rosmarin. Bag svampene i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 15 minutter. Kan også grille, men hold i så fald øje med tiden. De skal nok kun have ca. 10 min ved grill.

Måske er du også interesseret i