Denne glutenfri grød giver en sund og mættende start på dagen med en masse sunde kostfibre til at støtte din fordøjelse
glutenfri grød, som er baseret på hel boghvede, glutenfri havregryn og quinoaflager. Den hele boghvede koger ikke helt ud og det giver grøden lidt “bid”. Meget lækkert!
Grøden er krydret med kakao, kokos og vanillesukker og toppet med appelsin. Men du kan toppe med præcis de frugter og bær, du kan lide og har hjemme. Det kan kun anbefales at prøve… Se opskriften nedenfor.
Topping: Frugt og bær Evt. en klat peanut- eller cashewbutter
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne i en gryde og bring det i kog. Lad det koge for svag varme i 5-7 minutter. Rør jævnligt i grøden, så den ikke brænder på. Servér grøden med lidt frisk frugt eller bær og evt. et drys rørsukker eller et dryp ahornsirup. Det kan også smage dejligt at hælde lidt ekstra mælke eller kokosmælk over grøden ved servering.