LÆR AT BAGE SUNDT GLUTENFRIT SURDEJSBRØD
– DIN KROP VIL ELSKE DIG FOR DET





BLIV GLUTENFRI SURDEJSMESTERBAGER PÅ FÅ TIMER.
DET ER SÅ NEMT OG VELSMAGENDE, AT DU VIL FORTRYDE, DU IKKE KASTEDE DIG UD I DET FØR!
Lær at bage Vayunas sunde og lækre glutenfri surdejsbrød hjemme i dit eget køkken i fred og ro – lige når det passer dig! Med dette online kursus lærer du alle de grundlæggende teknikker, får grundige guides og opskrifter på mange forskellige slags brød og bliver klædt på til selv at eksperimentere videre.
Brød med god samvittighed og god mavefornemmelse
I UDVIKLIGEN AF SAMTLIGE AF VAYUNAS BRØDOPSKRIFTER ER DER TAGET UDGANGSPUNKT I AT SKABE SUNDT BRØD, SOM GIVER KROPPEN NOGET GODT AT ARBEJDE MED.
Grundlaget er et ønske om at understøtte en sund fordøjelse, da den har så stor betydning for vores velbefindende og sundhed generelt – altsammen uden at gå på kompromis med brødets smag og konsistens. Det har resulteret i brød, der har et sundt næringsindhold og er for hele familien, samt opskrifter som er nemme at gå til.
FÅ KULHYDRATER
Mellem 19 og 32 g kulhydrat pr. 100 g brød – primært bestående af fuldkorn og langsomtoptagelige kulhydrater
HØJT FIBERINDHOLD
Brødet er fyldt med kostfibre, der giver sund fordøjelse, øget mæthed og en positiv indvirkning på hjerte og kredsløb
PLANTEPROTEINER
Fokus på at øge proteinindholdet i brødet ved brug af bl.a. sunde kerner, frø og plantebaseret proteinmel

“Super fint kursus – jeg blev meget klogere på, hvor NEMT det kan være at bage glutenfrit – ligeså nemt som koldhævede boller, nemmere faktisk”
Dorte Skjærbæk Løvendahl

Derfor skal du købe Vayunas
‘Glutenfrit Surdejskursus’
Kan du sætte flueben ved bare et af de følgende punkter, så er dette surdejskursus noget for dig…
- Elsker surdejsbrød og vil gerne mestre at bage det glutenfrit
- Vil gerne bage lækkert sundt brød i en travl hverdag?
- Har ofte oppustet mave, når du har spist brød?
- Vil gerne spise mere fiberrigt
- Vil gerne skære lidt ned på stivelse og de hurtigtoptagelige kulhydrater?
- Vil eller skal spise glutenfrit, men vil ikke undvære lækkert luftigt brød?
- Elsker at bage og vil gerne udvide med et glutenfrit sortiment også?
- Vil gerne lære i ro og mag i dit eget køkken
- Har forsøgt at bage glutenfrit brød uden et vellykket resultat
Alt dette får du!
- Grundlæggende teknikker til at bage sundt glutenfrit surdejsbagværk
- Trin for trin video, der guider dig igennem opbygningen af en glutenfri surdej
- Trin for trin videoer, der guider dig igennem bageprocesserne ved forskellige typer surdejsbagværk
- Tips og guides til sunde glutenfri råvarer
- Indkøbslister der gør det nemt at gå til
- Masser af opskrifter på sundt surdejsbrød (bl.a. boller, store brød, frokostbrød/”rugbrød”, pizza, flutes)
- Næringsindholdsberegninger på opskrifterne
- Muligheden for at lære teknikkerne i dit eget køkken i dit eget tempo
- Muligheden for at søge hjælp i kurset igen og igen
- Muligheden for at stille spørgsmål og få hjælp løbende samt se andre kursisters spørgsmål
- Et kursus, der ikke kræver noget fancy bageudstyr for at komme i gang – blot en bagevægt, måleskeer, røreske, skål og naturligvis en ovn
- Fokus på sunde og nærende råvarer
- Værktøjer til nemt at bage sundt og lækkert surdejsbrød uden gluten
- Viden der klæder dig på til at eksperimentere og med tiden udvikle egne opskrifter

Virkelig godt kursus – kan varmt anbefale det. Virkelig pædagogisk bygget op! ”
Anne Pontoppidan Dolleris

Alle kursets opskrifter giver surdejsbrød som;
…. du kan spise med god samvittighed
…. holder sig friskt og lækkert længe
…. ingen vil gætte er glutenfrit
…. er et sundt supplement til din almindelige bagning
…. nemt kan integreres i en travl hverdag
…. passer til en vegansk livsstil
OG IKKE MINDST
…. smager skønt!
Så nemt kommer du i gang
STEP 1
Køb kurset i shoppen og opret din kundekonto i kassen. Når købet er gennemført er du logget ind og har adgang til kurset.
STEP 2
Se introduktionsvideoen, tjek de overskuelige indkøbslister og handl, hvad du mangler, så duer klar til at gå i gang
STEP 3
Start surdejen og gør klar til at begynde at fordybe dig i kurset, så du meget snart kan bage lækkert glutenfrit surdejsbrød
SUNDHED – VELVÆRE – NYDELSE
Du lærer at bage surdejsbrød, der både er glutenfrit og har et sundt næringsindhold med få kulhydrater, masser af fibre og planteproteiner.
Brød der giver en god mavefornemmelse!

Mit navn er Hanne Rye Petersen, jeg står bag Vayunas opskrifter og vil være din guide gennem kurset ‘Glutenfri bagning med surdej’.
Jeg har tidligere udviklet og solgt glutenfri økologiske melblandinger og har herigennem opbygget en stor viden om glutenfri bagning. Jeg brænder for at lave mad og udvikle opskrifter, som passer ind i en sund livsstil uden, at det skal være alt for kompliceret.
Min professionelle baggrund som underviser på videregående uddannelser har klædt mig godt på til at formidle viden på en tilgængelig måde i øjenhøjde med deltagerne. Derudover har en kostvejlederuddannelse samt uddannelser til yoga- og fitnessinstruktør givet en god ballast ifht. at tage sundhedsmæssige hensyn i udviklingen af diverse opskrifter.
Privat fysisk bagekursus
VAYUNAS bagekurser og brødopskrifter er baseret på teknikker og en stor viden om ingredienser, som giver lækkert, svampet, luftigt og ikke mindst sundt naturligt glutenfrit brød. Måske har du lyst til at lære teknikkerne ved et privat fysisk bagekursus i glutenfri bagning, hvor du får 100% fokus på dit (og evt. din families) behov. Du lærer grundlæggende teknikker, hvilke ingredienser du skal have i køkkenskabene, lidt om næringsværdien i de forskellige ingredienser, samt hvad de egner sig til og selvfølgelig at sammensætte og behandle dem, så du kan bage det lækreste, luftige og sunde glutenfri brød. Du får også tips til, hvordan du kan gøre det nemt og overskueligt at integrere bagning i en travl hverdag.
Varighed: ca. 3- 4 timer eller efter aftale
Pris: Fra 2600 kr. for 1-4 personer (afhænger af dit behov og ønsker, samt hvor kurset skal finde sted)
Kontakt mig på hanne@vayuna.dk og skriv om dine ønsker, så vender jeg tilbage med et tilbud til dig.
(Brødet der bages på kurserne kan være både mælkefrit og vegansk, hvis det ønskes).