Handelsbetingelser - Vayuna
Menu

Handelsbetingelser

Data
Vayuna opbevarer dine data i henhold til GPDR, ligesom vi også har sikret os, at vores samarbejdspartnere gør. Du kan til enhver tid kontakte Vayuna på hanne@vayuna.dk, hvis du ønsker data slettet og/eller ikke længere ønsker at modtage information fra virksomheden.

Betaling
Vayuna modtager betaling med: Dankort / VISA / Mastercard / Mobilepay
Ved køb af yogahold, kurser, workshops, retreats og lign. bliver betalingen trukket så tæt på afholdelse af eventet som muligt (oftest inden for 7 dage op til afholdelse).
Alle priser på www.vayuna.dk er i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms i de tilfælde hvor produkterne er momsbelagte.

Vayuna bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer. Vayuna anvender Nets og Clearhouse som betalingsindløsere og Freepay som betalingsgateway.

Ordrebekræftelse og faktura
Når du har lagt dine varer i kurven og gennemført betalingsprocessen, sender vi dig en e-mail med en ordrebekræftelse. I ordrebekræftelsen kan du finde oplysningerne om dit køb samt dit ordrenummer. Når vi har behandlet din ordre, vil du modtage endnu en e-mail med din faktura.

Fragt
Der er ingen fragt på Vayunas produkter, da der ikke er tale om fysiske produkter.

Returret
Der er ingen returret på online kurser samt fysiske workshops, retreats, yogahold og lignende. Tilmelding og betaling anses for bindende. Vayuna forbeholder sig ret til at aflyse arrangementer ved for få tilmeldte. Sker dette tilbagebetales det fulde beløb til de, der måtte være tilmeldt. Hvis Vayuna pga. sygdom eller andet bliver nødt til at aflyse et arrangement, sørges der for et erstatningsarrangement eller det fulde beløb for arrangementet tilbagebetales. Kan man ikke deltage ved et erstatningsarrangement tilbagebetales beløbet ligeledes. Der gives besked til deltagerne direkte og hurtigst muligt.

OBS! Vi tager alle de nødvendige forholdsregler i forhold til COVID-19 under fysiske events. Skulle der blive indført retningslinjer fra regeringen, som betyder, at events ikke kan gennemføres, tilbagebetaler vi det fulde beløb. 

Copyright
Indholdet på www.vayuna.dk er beskyttet af ophavsret og tilhører Vayuna. Indholdet på hjemmesiden og i kursusmateriale må ikke ændres, reproduceres eller anvendes i andre sammenhænge uden accept fra Vayuna samt henvisning til kilden. Vayuna har den fulde ophavsret til design og koncept.

Kontaktinformation
Vayuna
Ronæsvej 5
5580 Nr. Aaby
Tlf: 71 74 57 70
hanne@vayuna.dk
www.vayuna.dk
CVR: 37089044