Menu
retreat

Jule Yoga & Spa Getaway

11.-12. december 2020
En tiltrængt pause fra decembers juleræs…

OBS – PÅ GRUND AF UDVIKLINGEN I CORONASITUATIONEN OG DE NYE REGLER FRA REGERINGEN HAR VI DESVÆRRE VÆRET NØDT TIL AT AFLYSE DETTE OPHOLD.
VI VENDER SNART TILBAGE MED NYE DATOER FOR NYE OPHOLD I 2021.

Gaveindkøb, småkagebagning, julefrokoster, juletræsfester og æbleskivehygge – altsammen skønne ting! MEN også noget af det, der kan være med til at lægge ekstra pres på og stresse i december.
Tag en pause fra det hele! Tag på yoga og spa getaway med Vayuna og hyg dig med din(e) veninde(r), mor eller søster og få tid til at finde ro og forkæle dig selv.

“Vayuna kan klart anbefales. Hanne leder os på professionel og behagelig vis ind i yogaøvelser og meditation”

Tina Clausen


Yoga, meditation, spa, saunagus, natur, bål, lækker mad og nærvær er hovedingredienserne i denne yoga & spa getaway fra fredag den 11. til lørdag den 12. december på Hotel Faaborg Fjord. Vi skruer op for hyggen og sætter fokus på at skabe masser af ro og nærvær – tid til at mærke kroppen og skabe overskud til at komme gennem resten af december med glæde og positivitet.

Alt dette får du på Vayunas Jule Yoga & Spa Getaway:

2 x 90 minutters yoga
2 x meditation i naturen
Saunagus med meditation
Bålhygge & gløgg (hvis vejret tillader det)
3 timers adgang til Spa & Wellness
Fælles aften-havdyp (frivilligt)
Kaffe, the og snacks ved ankomst
Overnatning i delt dobbeltværelse
2 retters middag (tilkøb op til 5 retter er muligt)
Morgenthe og frisk frugt
Morgenmadsbuffet
Frokostpose med sandwich og en vand
Lån af badekåber + håndklæde til Spa & Wellness
Badetøfler

Yoga hvor alle kan være med

Yogaen på dette getaway vil være en blanding af yin og vinyasa yoga, men med en hovedvægt på yin. Vi kommer i dybden og arbejder med lange blide stræk af bindevævet, hvor der er tid til at give slip på blokering og spændinger og kombinerer det med flows, hvor pulsen kommer lidt op og vi træner styrke og balance. Instruktionen er grundig og det betyder, at alle kan være med uanset niveau. Det vigtigste er at have lysten til at begive sig ind i yogaens verden og lade sig guide.
Du kan læse mere om Vayunas yoga her.

“Jeg  nyder dine yogatimer fuldt ud. Man har det rigtig godt efter timerne, hvor alle muskler er blevet brugt, men også under yogaen er det en fornøjelse at blive guidet – grundigt og kompetent med behagelig stemme.
Dejligt med dit gode humør.”

Anne Grethe Okholm-Hansen

Skønne Hotel Faaborg Fjord danner rammen – Vayuna er værter

Hotel Faaborg Fjord er med sin fantastiske beliggenhed, sit søde og servicemindede personale, sin lækre mad og spaområde et velvalgt sted til ro og forkælelse. Vi sætter samtidig stor pris på, at hotellet gør en indsats for at passe på vores miljø og er certificeret ved Green Key.


Hotel Faaborg Fjord har netop bygget et helt nyt og lækkert spa og wellness område, hvor der er mulighed for at forkæle kroppen med biosauna, saltsauna, dampbad, snekabine, oplevelsesbrusere og meget andet. Derudover indgår der i dette ophold en skøn saunagus, hvor vi fordyber os i åndedrættet og nyder effekten af dejlige æteriske olier i kombination med varmen.

Med en beliggenhed med udsigt over det sydfynske øhav, egen badebro og skoven som nærmeste nabo, er der rig mulighed for at inddrage naturens energi og ro i aktiviteterne i løbet af opholdet. Det gør vi i så vidt mulig omfang som vejret tillader det til, eksempelvis til meditative stunder og havdyp.

Køkkenet på Hotel Faaborg Fjord er Nordisk og menuerne afstemt efter årstidens råvarer. De prioriterer lokal kvalitet, bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi eksempelvis når det kommer til frugt og grønt samt fisk og kød. Da det fynske spisekammer bugner af lækre og friske råvarer, er der derfor ikke langt fra jord til bord på Hotel Faaborg Fjord.

Prisen for opholdet:
i dobbeltværelse, 2495 kr. pr. person – intropris 2195,-
i enkeltværelse, 2795 kr. pr. person – intropris 2495,-

Dine værter

Hanne Rye Petersen

Dine værter på opholdet er Hanne og Sine Sofie.

Hanne er uddannet yogainstruktør i Costa Rica og har flere års undervisningserfaring.

Sine har mange års erfaring med at planlægge og afholde events bl.a. i Dubai.

Vi er begge uddannet saunagus-mestre.

Vi vil glæde os til at være dine værter og vil gøre vores ypperste for, at du får en uforglemmelig oplevelse på vores yoga og spa ophold.

Sine Sofie Nyholm Friis

Hvad med COVID-19?

Vi sørger for at tage de nødvendige forholdsregler i forhold til COVID-19, så alle kan føle sig trygge. Det vil sige, at vi ikke booker flere på opholdet end, at der er plads til at holde den anbefalede afstand både under yogatimerne, i Spa – og Wellness området, i restauranten mm.
Du kan iøvrigt læse om de generelle regler for ophold på Hotel Faaborg Fjords hjemmeside.


Skulle det uheldige ske, at Danmark igen bliver lukket ned eller der bliver indført andre regler, som gør at det ikke er muligt at gennemføre opholdet, tilbagebetales det fulde beløb for opholdet.

4 Kommentarer

 • Helle
  oktober 12, 2020 at 8:44 am

  Hvad er alder på senior retreat? Og hvilken dato ligger jule yoga?
  Og endelig kan vi gå i sauna i disse tider?

  Svar
  • Hanne Rye Petersen
   oktober 14, 2020 at 9:56 am

   Hej Helle

   Tja, egentlig synes jeg ikke alderen er så vigtig, og vi har ikke sat en decideret aldergrænse. Det er mest et spørgsmål om, at jeg tilpasser yogaen, så den er skånsom og alle kan være med.
   Datoen for jule yoga opholdet er fredag den 11. – lørdag den 12. december.
   Vi kan godt gå i sauna og spa trods Covid19 situationen. Vi skal blot sørge for at holde afstand og tage hensyn til hinanden.
   Tag endelig fat i mig igen – også gerne på mail eller telefon, hvis du har flere spørgsmål eller behov for uddybning:-)
   De bedste hilsner
   Hanne

   Svar
 • Hanne Rye Petersen
  oktober 11, 2020 at 6:56 am

  Hej Gitte

  Ja, vi er faktisk netop i gang med at planlægge et par retreats, som vi kommer til at afholde i starten af det nye år. Jeg håber, at kunne lægge det ind på siden i løbet af næste uge 🙂 Så følg endelig med – eller send mig en mail på hanne@vayuna.dk, hvis jeg skal give dig besked, når der er mere information klar.

  De bedste hilsner
  Hanne

  Svar
 • Gitte van Leeuwen
  oktober 8, 2020 at 11:32 am

  Hej !
  Vi er 4 piger som gerne ville på et yoga weekend ophold i begyndelsen af det nye år.
  Har i nogle planer for den tid?
  Med venlig hilsen
  Gitte van Leeuwen

  Svar

Har du noget på hjerte?