Menu
Produkter

Nem aftensmad med nye lækre kvalitets pølser

UnghoneGrillpolser3

UnghoneGrillpolser1

I går skulle det gå lidt stærkt med aftensmaden her hos mig. Da jeg for en måneds tid siden var på Foodexpo i Herning, fik jeg en prøve på nogle nye pølser fra Hanegal, som har ligget i min fryser siden, så i går var en oplagt mulighed for at få smagt på dem. Det er en ny variant af fjerkræ – Unghøne Grillpølser – som kommer i butikkerne inden længe.
Jeg var lidt spændt på at smage pølserne og se, om de kunne leve op til mine forventninger, for jeg er jo normalt ret begejstret for Hanegals pølser. Det kunne de! For det første synes jeg, det er SÅ lækkert, at de er lavet af hønsekød. Det er virkelig dejligt, at der kommer flere alternativer til svinepølser i butikkerne. Derudover havde de en rigtig dejlig krydret smag uden at være for stærke, en helt perfekt ren konsistens og virkede på ingen måde fede. -Og så er det jo rigtig rart, at pølserne som altid fra Hanegal er glutenfri, sukkerfri og uden tilsætningsstoffer. Jeg er sikker på, de bliver et hit på grillen til sommer. De bliver i hvert fald fast inventar på min grillmenu.

UnghoneGrillpolser2

I går var det dog langt fra grillvejr her i København, faktisk var det en ret kold, våd og blæsende forårsdag, så jeg valgte at lave en mos af knoldselleri og gulerødder til pølserne og servere lidt surt til i form af surkål. Jeg har endnu ikke kastet mig ud i at lave surkål selv, men har købt et glas fra Römer, som smager ganske dejligt. -Og så er det super godt for tarmen pga. de sunde mælkesyrebakterier.
(Obs. dette indlæg er ikke sponsoreret, men udelukkende et udtryk for min egen holdning og anbefalinger)

UnghoneGrillpolser

Ingen kommentarer

    Har du noget på hjerte?