Menu
retreat

Nytårs Yoga & Spa Retreat

28. – 30. december 2020
Brug 3 dage mellem jul og nytår på yoga, hygge, afslapning og selvforkælelse. Et retreat der får dig til at give helt slip på julen og blive klar til at tage hul på 2021 med ny frisk energi.

OBS – PÅ GRUND AF UDVIKLINGEN I CORONASITUATIONEN OG DE NYE REGLER FRA REGERINGEN HAR VI DESVÆRRE VÆRET NØDT TIL AT AFLYSE DETTE OPHOLD.
VI VENDER SNART TILBAGE MED NYE DATOER FOR NYE OPHOLD I 2021.

Tjek ind på Hotel Faaborg Fjord fra mandag den 28. kl. 14.30 til onsdag den 30. december kl. 11 og slut 2020 af med masser af forkælelse for krop og sjæl. Få sat gang i de gode vaner med ro, nærvær og selvkærlighed allerede inden champagnepropperne springer for 2021 – nyt år, ny energi!

Lyder yoga, saunagus, spa & wellness, meditative stunder, natur, havdyp, lækker mad og afslapning som noget, du gerne vil fylde dagene mellem jul og nytår med? Så er dette retreat lige noget for dig. Ved yoga og meditationssessionerne vil du blive guidet til at slippe 2020 med opmærksomhed, eftertænksomhed og positivitet samt blive motiveret til at sætte personlige intentioner for det nye år. Her er fokus på nærvær, afslapning og nydelse – med dig selv eller med nogen du holder af.

Alt dette får du på Vayunas Nytårs Yoga & Spa Retreat:


Yogasessioner alle 3 dage
Gåtur i naturen med meditation
Saunagus med meditation
Bålhygge & afslappende varm drik (hvis vejret tillader det)
2 x fælles havdyp (frivillig) med efterfølgende saunagus
3 timers adgang til Spa & Wellness
2 x Eftermiddagskaffe, the og snacks
2 x 2 retters middag (tilkøb op til 5 retter er muligt)
Morgenthe og frisk frugt inden yoga
2 x Morgenmadsbuffet
1 x Frokost
2 x Overnatning i delt dobbeltværelse eller enkeltværelse
Lån af badekåber + håndklæde til Spa & Wellness
Badetøfler

Yoga

På nytårsretreatet har vi fokus på både styrkende, afspændende og udrensende yoga. Vi kommer gennem Vinyasa flow, hvor pulsen øges og der arbejdes med styrke og udholdenhed, og der inddrages elementer fra yinyogaens verden med lange meditative stræk, med fokus på bindevævet og for alvor at give slip på spændinger. Du vil altså både kunne få sved på panden men også mærke en dyb ro indfinde sig. Du behøver ikke at være flittig yoga dyrker for at kunne være med – du vil blive guidet grundigt gennem timerne – og både mænd og kvinder vil have glæde af at deltage.

Hanne er en meget behagelig og absolut kompetent underviser – hun guider os igennem på en blid facon. Jeg er meget tryg og tilfreds og min krop nyder opmærksomheden. Tak for yoga og Hanne!

Solvej Davidsen

Natur

Med sin placering ved det sydfynsk øhav og skoven som nærmeste nabo er Hotel Faaborg Fjord et perfekt udgangspunkt for aktivt at bruge naturen til at skabe afslapning, ro og ny energi. Vi vil inddrage naturen til netop dette på flere måder i løbet at retreatet, så du bl.a. vil komme til at;
– mærke hvordan sanserne skærpes i mørket til bålhygge
– mærke det kolde gys ved havdyp og blive varmet igennem ved saunagus i hotellets udendørssauna
– blive guidet til en skøn gåtur med meditative elementer

Saunagus


Saunagus er balsam for krop og sjæl. Du bliver gennemvarm, renser ud og får fornyet energi. Duftsanserne påvirkes med æteriske olier, som udvælges med omhu for at skabe både afslapning og ny energi. Varmen i saunaen intensiveres ved at øge luftfugtigheden og fordele den ved hjælp af håndklædeteknikker. Herved fordeles også de æteriske olier, så de kan optages gennem både luftveje og hud.


Mad & hygge i dejlige omgivelser

Under opholdet kan du sætte dig til lækre veltilberedte måltider med lokale og økologiske råvarer og nyde at også smagssansen bliver forkælet. Hotel Faaborg Fjord danner rammen for opholdet og står for den skønne mad, det lækre spa & wellness område, de hyggelige loungeområder og dejlige værelser – og beliggenheden giver også mulighed for at kombinere opholdet med tur i Faaborgs hyggelige gader.

Prisen for opholdet:
i dobbeltværelse, 3595 kr. pr. person
i enkeltværelse, 4095 kr. pr. person

Dine værter

Hanne Rye Petersen

Dine værter på opholdet er Hanne og Sine Sofie.

Hanne er uddannet yogainstruktør i Costa Rica og har flere års undervisningserfaring.

Sine har mange års erfaring med at planlægge og afholde events bl.a. i Dubai.

Vi er begge uddannet saunagus-mestre.

Vi vil glæde os til at være dine værter og vil gøre vores ypperste for, at du får en uforglemmelig oplevelse på vores yoga og spa ophold.

Sine Sofie Nyholm Friis

Hvad med COVID-19?

Vi sørger for at tage de nødvendige forholdsregler i forhold til COVID-19, så alle kan føle sig trygge. Det vil sige, at vi ikke booker flere på opholdet end, at der er plads til at holde den anbefalede afstand både under yogatimerne, i Spa – og Wellness området, i restauranten mm.
Du kan iøvrigt læse om de generelle regler for ophold på Hotel Faaborg Fjords hjemmeside.


Skulle det uheldige ske, at Danmark igen bliver lukket ned eller der bliver indført andre regler, som gør at det ikke er muligt at gennemføre opholdet, tilbagebetales det fulde beløb for opholdet.

Ingen kommentarer

    Har du noget på hjerte?