Om VAYUNA - Vayuna
Menu

Om VAYUNA

VAYUNA tilbyder yogaundervisning, yogaretreats, yogaworkshops samt online bagekurser og opskrifter.

VAYUNA er baseret på yogafilosofien og en tro på, at vi i os selv og naturen omkring os har de væsentligste elementer til at skabe et dejligt liv.

Mange tænker umiddelbart på udstrækning, når de tænker på yoga, men det er så meget mere. Det er opbygning af styrke, kropsbevidsthed, arbejde med kropsenergier, nedbrydning af blokeringer, fokus på åndedrættet, fordybelse osv. Det er en tilgang til livet, hvor der er fokus på bl.a. at leve og være til stede i nuet, ikke at bekymre sig unødigt samt at tro på sig selv og det bedste i sine omgivelser. Det er også en tilgang til livet, hvor naturen og de råvarer, vi kan hente her, spiller en stor rolle.

Hanne Rye Petersen
Underviser i Yoga & Meditation

Jeg vil gerne inspirere dig til at lære at lytte til kroppen og tage de signaler, den sender alvorligt. Mærke hvordan du har det, hvad du har det godt med, og hvad du har det knap så godt med – og måske skal ændre på. Det kan være alt fra arbejdsstillinger, vaner og relationer til mad, job mm.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at forkæle din krop og sjæl, gennem yoga, retreats, spa & wellness samt inspirere til at bruge naturen aktivt og at lave mad fra bunden af så mange gode og sunde råvarer fra naturen som muligt. Fordi jeg er over overbevist om, at det altsammen giver mere energi, en højere livskvalitet og færre sygdomme. –Og så er der også plads til at “synde” indimellem.

Mit væsentligste udgangspunkt for Vayunas yogaundervsning, retreats, workshops, mm. er at alt, hvad vi laver, skal foregå i øjenhøjde og med et smil på læben – professionelt men uhøjtideligt. Det er sådan jeg er som menneske, og det er præcis med den tilgang, jeg tror og håber på, jeg kan give dig gode oplevelser og være med til at inspirere og hjælpe dig til større velvære, balance og glæde.

Kærligst
Hanne