Workshops & Retreats - Vayuna
Menu
Yoga

Workshops & Retreats

Et yoga workshop eller et retreat med VAYUNA er den ultimative selvforkælelse. Her får du mulighed for bare at være – uden at skulle tage stilling til stort og småt – så du kan fokusere og øge din naturlige styrke. Det er et pusterum fra hverdagen i rammer, der er skabt til ydelsenydelse og forkælelse

Kommende workshops

Efterårets events og retreats offentligøres snart!

Du yder en indsats i yogatimerne. En dedikeret indsats for at mærke kroppen, styrke den, strække den og give slip på stress og spændinger af både fysisk og mental karakter. Du nyder effekten af yogaen både under og efter workshoppen. Du bliver forkælet med nærværende selskab, luksuriøse omgivelser samt sund og veltilberedt mad til at fuldende oplevelsen.

På et retreat hos Vayuna bliver du mødt af smil, varmt selskab samt en uformel og imødekommende tone.

Gennem en pragmatisk tilgang til yoga, åndedrætsøvelser og meditation guides du sikkert gennem retreatet på en måde, så du forstår meningen med øvelserne. Både begyndere og øvede kan være med og få en skøn oplevelse.
Naturen er et bærende element i vores retreats og vi bruger den aktivt til at koble fra, skabe ro og fokusere.

Derfor samarbejder vi også kun med hoteller, der ligger i naturskønne omgivelser. Ligesom vi prioriterer, at vores samarbejdspartnere har et grønt mindset. Eksempelvis er Great Northern Spa fast samarbejdspartner.  
Ofte er Vayunas retreats også krydret med spa og wellness, da jeg er uddannet gusmester, og kan give jer en unik oplevelse her også.