Menu
Yoga

Workshops & Retreats

Et yoga workshop eller et retreat med VAYUNA er den ultimative selvforkælelse. Her får du mulighed for bare at være – uden at skulle tage stilling til stort og småt – så du kan fokusere og øge din naturlige styrke. Det er et pusterum fra hverdagen i rammer, der er skabt til ydelsenydelse og forkælelse

Kommende workshops

Du yder en indsats i yogatimerne. En dedikeret indsats for at mærke kroppen, styrke den, strække den og give slip på stress og spændinger af både fysisk og mental karakter. Du nyder effekten af yogaen og optimerer den gennem oplevelser i naturen, hvor vi på forskellige måder suger til os af naturens magiske energi. Du bliver forkælet med nærværende selskab, luksuriøse omgivelser samt sund og veltilberedt mad til at fuldende oplevelsen.

På et retreat hos Vayuna bliver du mødt af smil, varmt selskab samt en uformel og imødekommende tone.

Gennem en pragmatisk tilgang til yoga, åndedrætsøvelser og meditation guides du sikkert gennem retreatet på en måde, så du forstår meningen med øvelserne. Både begyndere og øvede kan være med og få en skøn oplevelse.
Naturen er et bærende element i vores retreats og vi bruger den aktivt til at koble fra, skabe ro og fokusere.

Derfor samarbejder vi også kun med hoteller, der ligger i naturskønne omgivelser. Ligesom vi prioriterer, at vores samarbejdspartnere har et grønt mindset. Eksempelvis er Hotel Faaborg Fjord, som vi samarbejder fast med, certificeret ved Den Grønne Nøgle. Den Grønne Nøgle er en seriøs miljømærkning, der opfordrer til konstant fokus og øgede indsatser for at nedbringe den negative belastning på miljøet.  
Oftest er vores retreats også krydret med spa og wellness og vi er uddannede gusmestre, så vi kan give jer en unik oplevelse her også.

2 Kommentarer

 • Mia Bertelsen Planck
  november 20, 2021 at 2:12 pm

  Jeg leder efter 2-3 dages retreat mellem jul og nytår. Planlægger du sådan et?

  Kærlig hilsen Mia

  Svar
  • Hanne Rye Petersen
   november 28, 2021 at 9:09 am

   Kære Mia

   Nej, jeg har desværre ikke planlagt nogen retreats mellem jul og nytår i år. Håber du finder noget et andet sted!

   Kh
   Hanne

   Svar

Har du noget på hjerte?