På en dejlig solrig efterårsdag som idag må det være på sin plads at dele lidt inspiration til en lækker frisk salat. En af hovedingredienserne er pære, så salaten egner sig perfekt til årstiden. Det betyder ikke så meget, hvilken sort du bruger – om du vælger dem fra haven, hvis man skulle være så heldig at kunne høste lidt dér eller de danske, meget gerne økologiske, i supermarkedet. Udover pære blander jeg stykker af gorgonzola og valnødder i salaten. Det får den til at mætte lidt mere, da det bidrager med både protein, sunde fedstoffer og kostfibre, men kombinationen af de tre ting, synes jeg også, smager super godt. Salaten kan serveres alene eller som tilbehør til eksempelvis kylling eller en bøf. Nedenfor kan du se hvilke ingredienser, jeg bruger.
Salat med pære & gorgonzola:
friske spinat blade
gul peberfrugt
agurk
pære
valnødder
gorgonzola
dressing:
figenbalsamico (kan erstattes af almindelig balsamico)
oliveolie
havsalt & peber
Ingen kommentarer