Menu
retreat

Senior Yoga & Spa Getaway

1. – 2. november 2020
Tag på selvforkælelsesophold i skønne fynske omgivelser ved skov og vand. Kom alene eller tag din veninde, ven, partner, eller søskende med til et par dage med yoga, spa, natur, god mad og hyggeligt samvær i skønne omgivelser.

OBS – PÅ GRUND AF UDVIKLINGEN I CORONASITUATIONEN OG DE NYE REGLER FRA REGERINGEN HAR VI DESVÆRRE VÆRET NØDT TIL AT AFLYSE DETTE OPHOLD.
VI VENDER SNART TILBAGE MED NYE DATOER FOR NYE OPHOLD I 2021.

Få tid til at mærke kroppen gennem blid udstrækkende og styrkende yoga, kobl fra med forløsende vejrtrækningsøvelser, bliv guidet til meditative stunder i naturen og nyd at blive forkælet med spa, wellness og lækker mad.

Søndag den 1. november 2020 kl. 14.30 til mandag den 2. november 2020 kl. 13 kan du tjekke ind på Hotel Faaborg Fjord og i et døgns tid få lov til at tjekke helt ud af hverdagen. Hos Vayuna står vi klar til at tage imod og guide dig gennem et yoga og spa ophold fyldt med forkælelse for krop og sjæl.

Alt dette får du på vores Senior Yoga & Spa Getaway:

2 x 75 minutters yoga
Vandreture med naturmeditation
Saunagus med meditation
3 timers adgang til Spa & Wellness
Kaffe, the og snacks ved ankomst
Overnatning i delt dobbeltværelse
2 retters middag (tilkøb op til 5 retter er muligt)
Morgenthe og frisk frugt
Fælles morgendyp i havet (frivilligt)
Morgenmadsbuffet
Frokostpose med sandwich og en vand
Lån af badekåber + håndklæde til Spa & Wellness
Badetøfler

“Super behagelig og kompetent undervisning. Det er balsam for krop og sjæl”

Kirsten Rasmussen

Hvem kan deltage?

Alle seniorer, der har lyst til at forkæle sig selv, kan deltage. Derudover skal du have mod på at bruge et par dage på at slippe spændinger og skabe ro både fysisk og mentalt. Du behøver ikke have gået til yoga før, men skal være fysisk mobil for at få det optimale ud af opholdet. Er du i tvivl, så tøv ikke med at kontakte os og få en snak, så vi kan hjælpe med at vurdere, hvorvidt opholdet er noget for dig.

Ring meget gerne til mig, hvis du har spørgsmål eller vil have hjælp til booking.

Mit nummer er 71745770

Du kan læse mere om, hvad der generelt karakterisere et yogaophold med Vayuna lige her.


Hvorfor skal jeg som senior kaste mig ud i yoga?POSITIVE EFFEKTER VED YOGA

Øget blodcirkulation

Stærkere muskler

Øget mobilitet og fleksibilitet

Styrket balanceevne

Forebyggelse af svimmelhed


Som senior er det HELT naturligt at føle, at leddene bliver stivere og musklerne ikke længere er helt så stærke som tidligere. Kroppen er blevet brugt gennem årene, og både fysisk og psykisk slid har sat sine spor.
Ved senioryoga har vi derfor særligt fokus på, at tage hensyn i valg og udførelse af yogastillinger, samtidig med at vi arbejder med aktivt at både strække og styrke kroppen. Det vil sige at uanset, hvor stiv du føler dig, kan du være med. På et yoga retreat hos os foregår yogaen i en tryg atmosfære, hvor du både som nybegynder eller øvet vil blive guidet grundigt, så du får en masse ud af opholdet.

Du tager hjem fra opholdet med;
Fornyet energi
Ro i kroppen
Vejrtrækningsøvelser, der kan laves derhjemme og understøtte den fornyede energi
Overskueligt yogaprogam til efterfølgende hjemmebrug

Smukke naturlige omgivelser, spaområde & mad, hvor der kræses om detaljerne

Med en beliggenhed med havet til den ene side og skoven til den anden er Hotel Faaborg Fjord den perfekte ramme for et døgn med forkælelse af krop og sjæl. Så meget som vejret tillader det, vil naturen bliver inddraget til at hjælpe med at skabe ro og ny energi, i eksempelvis til meditative stunder og havdyp.

Hotel Faaborg Fjord har netop bygget et helt nyt og lækkert spa og wellness område. Her kan der hygges og slappes af i forskellige typer af spaoplevelser. Der er noget for enhver smag. Læs mere om Hotel Faaborg Fjords Spa & Wellness område her.
I dette ophold indgår også en skøn saunagus, hvor vi fordyber os i åndedrættet og nyder effekten af dejlige æteriske olier i kombination med varmen.

Når kokkene på hotellet går i køkkenet er det med en filosofi om at lave mad efter årstidens råvarer og prioritere lokal kvalitet, bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi eksempelvis når det kommer til frugt og grønt samt fisk og kød. Det resulterer i mad, der er emmer af den sydfynske sjæl og som for alvor kan sætte gang i mundvandet.

Prisen for opholdet:
i dobbeltværelse, 2195 kr. pr. person – intropris 1895,-
i enkeltværelse, 2495 kr. pr. person – intropris 2195,-

Hvad med COVID-19?

Vi sørger for at tage de nødvendige forholdsregler i forhold til COVID-19, så alle kan føle sig trygge. Det vil sige, at vi ikke booker flere på opholdet end, at der er plads til at holde den anbefalede afstand både under yogatimerne, i Spa – og Wellness området, i restauranten mm.
Du kan iøvrigt læse om de generelle regler for ophold på Hotel Faaborg Fjords hjemmeside.


Skulle det uheldige ske, at Danmark igen bliver lukket ned eller der bliver indført andre regler, som gør at det ikke er muligt at gennemføre opholdet, tilbagebetales det fulde beløb for opholdet.

Dine værter

Hanne Rye Petersen

Dine værter på opholdet er Hanne og Sine Sofie.

Hanne er uddannet yogainstruktør i Costa Rica og har flere års undervisningserfaring.

Sine har mange års erfaring med at planlægge og afholde events bl.a. i Dubai.

Vi er begge uddannet saunagus-mestre.

Vi vil glæde os til at være dine værter og vil gøre vores ypperste for, at du får en uforglemmelig oplevelse på vores yoga og spa ophold.

Sine Sofie Nyholm Friis
Måske er du også interesseret i

1 kommentar

  • Ulrik Friis
    september 29, 2020 at 10:22 am

    Fantastisk – glæder mig til mit ophold!

    Svar

Har du noget på hjerte?