Tid til forandringer... - Vayuna
Menu
Sundhed

Tid til forandringer…

Der har været meget stille fra min og PureFoodPassions side på det sidste. Den primære og overskyggende årsag er, at jeg har været i gang med at overveje fremtiden for mit lille hjertebarn – PureFoodPassions melblandinger – og ja for PureFoodPassion universet generelt. Det er tid til ændringer!
Tid er faktisk et af nøgleordene her. Tiden er dyrebar og de fleste kan nok nikke genkendende til, at vi ikke har nok af den. Det gælder også mig. Især de seneste 2-3 år har tiden om noget føltes som en virkelig knap ressource. Jeg har (ved siden af et underviserjob og en husrenovering) knoklet med at udvikle, etablere og sælge mine produkter og det har været en VILDT spændende, sjov og lærerig proces – men på nogle punkter også benhård. Det begynder for alvor at kunne mærkes, både fysisk og mentalt. Derfor var det tid til at gøre status. Vurdere potentialet op mod den nødvendige indsats og de nødvendige ressourcer. Min konklusion er, at jeg stopper med at sælge PureFoodPassions melblandinger.

En lille del af mig ærgrer mig over at skulle tage den beslutning og ”give op” på mit hjertebarn. Men sjovt nok føles det ikke som at give op. I det store hele er jeg bare glad for, at jeg sprang ud i projektet, taknemmelig for alt det, jeg har lært i processen, stolt af konceptet og de produkter, jeg har udviklet og glad for, at beslutningen om at gå i en anden retning er min egen. Det føles godt i maven!

Så hvad kan du forvente at møde i fremtiden fra PureFoodPassion? Udover at jeg fortsat vil dele opskrifter på bloggen – forhåbentlig bliver der tid til at gøre det lidt hyppigere igen – vil der også komme tilbud om bageworkshops (læs mere her). Workshops hvor du kan lære at bage sundt og lækkert glutenfrit brød af gode næringsrige ingredienser og få en masse tips til, hvordan du optimerer din bagning.

En anden af mine passioner, som også vil få fokus fremadrettet er yoga. Jeg har nemlig uddannet mig til yogainstruktør. Kombinationen af den rene nærende mad og yoga (og yogafilosofien) går op i en højere enhed. Det er for mig nogle af de grundlæggende elementer for et liv i balance. Jeg håber at jeg, hvis ikke på begge punkter så i hvert fald på et af dem, fortsat kan være med til at inspirere jer.

Tak til de kunder som har støttet mig og købt mine melblandinger. Det har betydet mere end I aner, når jeg har modtaget jeres ordrer og dejlige feedback. Hvis nogle af jer allerede nu ved, at I kunne være interesseret i at deltage på en bageworkshop, så send mig endelig en mail på hello@purefoodpassion.com eller svar i kommentarfeltet herunder og skriv, hvor I landet det ville give mening for jer. Så vil jeg inden længe forsøge at stable nogle workshops på benene.

 

1 kommentar

  • Anne-Marie Møller
    marts 24, 2019 at 12:52 pm

    Når du ikke sælger melblanding, vil du så fortælle om sammensætningen i melblandingen, f.eks. til grydebrød, så man kan bage det af en blanding, man selv laver.
    God vind.

    Svar

Har du noget på hjerte?