Velvære i din virksomhed - Vayuna
Menu
Yoga i erhvervslivet

Velvære i din virksomhed


I en hektisk verden, hvor vi i en stor del af døgnets timer er omgivet at “støj”, hvor mailindbakken konstant vokser sig større, hvor kravene til den enkelte er høje, og hvor vi forventes (og selv forventer) at yde vores bedste både på arbejdet, i hjemmet og i vores fritid, er der ikke noget at sige til at stress, dårligt arbejdsmiljø, højt sygefravær, udbrændthed osv. er ord, der oftere og oftere dukker op i medierne og i samtaler i virksomhederne. Selv mennesker, som vi aldrig troede skulle forbindes med stress, bliver pludselig også ramt.

Vil du gøre noget ved det i din virksomhed?

balance & kontrol med yoga & mindfulness

Et stærkt værktøj for en stærk organisation

Yoga er et yderst værdifuldt værktøj at anvende i virksomheder til at understøtte medarbejdernes sundhed, velvære og kapacitet – og dermed skabe en stærkere organisation. Det handler om mennesker og det handler om at bliver den bedste version af dig selv ved at tage udgangspunkt i de ressourcer, du allerede har. At lære at se dem og få det bedste ud af dem.

Yoga er en systematisk disciplin for at opnå et mål!

Yoga er stræk, vejrtrækningsøvelser, meditation, ro, bevidsthed, disciplin og kontrol.

Yoga er at opnå balance – i dig selv og med verden omkring dig.

Det er en systematisk disciplin for at opnå et mål! Og er det ikke netop det, vi arbejder for i virksomheder; at nå vores mål? Både for individet men også for organisationen.

Rigtig mange mennesker er heldigvis begyndt at få øjnene op for, hvor meget yoga og mindfulness kan gøre for dem. For hvordan selv små tiltag kan gøre en stor forskel.
Det er min vision at sikre, at også rigtig mange virksomheder aktivt vil bruge yogaens virkningsfulde værktøjer for at skabe en sund og stærk organisation.

Udvikling af ledere & organisationer
Succes med din ledelse
Stærke & sunde medarbejdere

Jeg hjælper dig med at udvikle dine naturlige empatiske ledelsesevner, så du kan skabe et velfungerende team med høj trivsel.

I yogaen ligger der rigtig mange værktøjer og tilgange, som er yderst anvendelige i et ledelseperspektiv. Jeg har kombineret mine erfaringer fra erhvervslivet og min viden om yoga og mindfullness i en tilgang, der udvikler og gør dig stærkere i dit virke som leder.

Sunde og stærke medarbejdere er langt fra en selvfølge i en krævende tid, men med enkle tiltag er det muligt for din virksomhed at opnå netop det.

Jeg kan hjælpe din virksomhed godt igang med at skabe et stærkt fundament for medarbejdernes fysiske og mentale velvære, et sundt arbejdsmiljø, mindre sygefravær og generel høj tilfredshed samt løbende støtte jer i processen. Jeg skræddersyer altid tiltagene i samarbejde med mine kunder, så processen bliver så optimal som mulig for præcis jeres virksomhed.

Hvorfor samarbejde med Vayuna?

Jeg kan liste en lang række af erfaringer fra både erhvervslivet og yogaens verden, men det er mit ønske, at et valg af samarbejde med mig, primært beror på en tro på min tilgang samt en kemi mellem jeres virksomhed og mig.

Kemien og følelsen af at forstå hinanden er nemlig et af de væsentligste grundlag for, om samarbejdet bliver en succes.

Jeg brænder for at påvirke og rykke mennesker – at få dem til at mærke sig selv, udvikle sig derfra og få det bedste ud af sine ressourcer og livet. For mig virker det bedst ved at have en forholdsvis pragmatisk tilgang. Vi skal derhen, hvor vi som mennesker kan mærke det – mærke en effekt, for ellers slipper vi det igen.

Mine erfaringer som konsulent i erhvervslivet i kombination med yoga og mindfulness er udgangspunktet for min tilgang

Jeg har en baggrund i erhvervslivet, som kommunikationskonsulent og underviser, hvor jeg bl.a. har hjulpet virksomheder med at finde ind til deres brands kerne og lære medarbejdere at arbejde ud fra den. Efter at have uddannet mig i yoga og mindfulness og beskæftiget mig med det i flere år, har jeg fået øjnene op for en ny måde at arbejde med at skabe sunde og stærke organistioner og brands. Jeg tror på, at vi ved at arbejde med medarbejdernes mindset og velvære, har endnu større muligheder for at skabe en sund kultur, hvilket helt automatisk vil have en positiv afsmitning på virksomhedens brand og resultater.

Hvis vi styrker menneskene i organisationen på det mentale plan, vil de helt automatisk have lettere ved at bringe deres evner og faglige værktøjer i spil og dermed påvirke virksomheden i positiv retning.
Det er muligt at gøre en forskel – uanset om det er på lederniveau, medarbejderniveau eller begge dele – og jeg er klar til at hjælpe din virksomhed.

We need to stop looking at Human Beings as resources. They are not commodities but Lives. With the right nurturing they will blossom into someone remarkable.

Sadhguru

Har du fået lyst til at høre mere og tage en snak om jeres ønsker? Så lad os aftale et møde, hvor vi kan finde ud af, hvorvidt der er et match mellem jeres kultur (eller ønskede fremtidige kultur) og min tilgang. Her kan vi også snakke mere dybdegående om muligheder for jeres virksomhed og medarbejdere ud fra jeres situation.
Jeg samarbejder med forskellige dygtige og passionerede mennesker, når det giver mening, for at give jer det bedste “produkt”.

En ansvarlig virksomhed

Virksomhedens rolle

Arbejdspladsen har selvsagt ikke ansvaret for al det pres, der bliver lagt på mennesker, alene. En del af det, måske. Men absolut ikke altsammen. Er det så virksomhedens ansvar at arbejde med medarbejdernes fysiske og mentale velvære?

De fleste der har været ramt af stress, kan nok nikke genkendende til, at det ikke var kun én ting, der fik bægret til at flyde over. Men, hvad hvis få tiltag i forhold til den fysiske og mentale velvære på arbejdspladsen kan være lige præcis det, der gør, at vi lettere kan overskue hverdagen. Det der gør, at vi bliver bedre til at koncentrere os, være effektive og helt undgår at komme derud, hvor stress bliver vedvarende og farligt. Er det så ikke værd at sætte ind som virksomhed?

Både for at skabe en sundere virksomhed, men også for at skabe en generelt sundere verden med mere overskud! I sidste ende er der også stor sandsynlighed for at effekten vil kunne ses på bundlinjen.