Yoga for styrke, smidighed, kropsbevidsthed & afspænding - PureFoodPassion
Menu

Vayuna yoga

Smidighed, styrke, kropsbevidsthed samt fysisk og mental afspænding er nøgleordene i mine yogatimer. I en yogatime hos Vayuna kan du altså opleve både sved på panden, dyb udstrækning af muskler og væv, et smil på læben samt afstresning og ro.

Vinyasa / flow / hatha
Min primære yogastil er præget af Vinyasa yoga, da jeg har fokus på et naturligt flow mellem stillingerne. Et flow som styres af åndedrættet. Dog er det vigtigt at finde et stabilt og roligt fundament i hver stilling, hvorfor den holdes lidt længere end ved et klassisk Vinyasa flow. Der arbejdes med vejrtrækningen, laves små justeringer af kroppen og forskellene på selv små tilpasninger mærkes, inden næste stilling indtages.

Yin yoga

…….

Åndedrættet er et vigtigt element i yogatimen. Det guider fra én stilling til den næste, men hjælper også i hver enkelt stilling med at finde stabilitet, ro og blødhed. Derudover er Pranayama (prana – livskraft og yama – kontrol) et fast element i min yogaundervisning. Det betyder at vejrtrækningen får fuld fokus nogle minutter af hver yogatime. Konkrete åndedrætsøvelser hjælper med at øge bevidstheden om dit åndedræt, og hvorledes det kan optimeres til gavn for både fysiske og mentale processer.

Ønsker du øget smidighed, en stærkere krop, hjælp til vægttab, at slippe af med spændinger, sænke stressniveauet eller generelt at opleve øget velvære, overskud og livskvalitet, så er mine yogatimer noget for dig. Du rykker dig både fysisk og mentalt, og vi har det sjovt imens!

Undervisningen og stillingerne bliver tilpasset hvert enkelt hold. Men hver krop er unik og derfor forsøger jeg også timen igennem at give råd til modificeringer af stillingerne, så alle går fra yogatimerne med en god oplevelse.

Jeg underviser primært på Fyn og kører også gerne ud til privat yogaundervisning. Kontakt mig for at høre nærmere herom.
Her kan du se mine hold og retreats.

Yoga

Workshops & Retreats

Du yder en indsats i yogatimerne. En dedikeret indsats for at mærke kroppen, styrke…

september 24, 2020