Menu
Yoga

Yogamassage

Yogamassage er en massageform, der kombinerer forskellige massageteknikker og efterlader dig med en behagelig lethed, en vel-justeret krop samt et åbent og fredfyldt sind.

Det  er en ældgammel behandlingsform, der har sine rødder i det nordlige Indien og er udviklet af yogien Jivaka Kumar Bhaccha, som var Buddhas personlige læge. Yogamassage kaldes også ancient massage eller thai yoga massage.

Massageteknikkerne der anvendes består bl.a. af yogastræk, pres på marma punkter (akkupressur), muskelmassage, ledrotationer og afspænding. En fuld kropsmassage varer 1½ time og foregår påklædt i blødt afslappet tøj på en stor madras på gulvet. Det betyder, at jeg som massør, aktivt kan bruge min krop i både yogastrækkene, akkupressuren og massagen.

Yogamassage giver øget smidighed, bedre blodcirkulation, fjerner affaldsstoffer og myoser, stimulerer, styrker og balancerer meridianbanerne og har positiv indflydelse på kredsløb, organer, immunforsvar m.m.

Det er gennem en fuld krops yogamassage, at du får det fulde udbytte og den særlige følelse af lethed i krop og sjæl, som er så karakteristisk for yogamassage.

Prisen for 1½ times yogamassage er 700 kr. Kontakt mig for booking og nærmere aftale.

2 Kommentarer

 • Mette Baltzar
  maj 16, 2022 at 9:47 am

  Hej
  En yogamassage kan jeg bestille det ? Jeg et i mit sommerhus på Fyns Hoved i disse dag .

  Svar
  • Hanne Rye Petersen
   juni 9, 2022 at 7:24 am

   Kære Mette
   Åh, jeg har først set din besked nu. Systemet bag hjemmesiden havde desværre ikke givet mig en notifikation om din besked. Skriv meget gerne en mail eller ring til mig, hvis det bliver relevant en anden gang:-)
   De bedste hilsner
   Hanne

   Svar

Har du noget på hjerte?